top of page
People checking the quality of the car paint

MADE IN SWEDEN

Pivab New Blue 2.png

engagerad i excellens

Pivab har ett rykte om att producera målningsanläggningar av högsta kvalitet. Pivab garanterar att varje anläggning kommer att designas, produceras, byggas och underhållas till högsta möjliga standard.

KDosbyparca_D_R0751_SKISS!!!.JPG

Experience a new way of painting with customized spray booths for all of your industrial needs!

Industrial

DSC_0383.JPG

For clean and efficient spray booths and body shops, you cannot beat the Pivab way!

Body Shops

KDpivab_bengt_19569.jpg

For those small jobs requires smaller equipment without jeopardising the quality of the finish!

Spot Repair

Ändrar hur karossverkstäder
bedriver verksamhet

Professionell verkstadsdesign under ett tak

Already own a Pivab product? Visit our Service page for assistance

DAMAGE REPAIR CENTRE 1 (15).JPG

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder kundanpassade nyckelfärdiga lösningar för alla typer av målningsanläggningar. Från dina små mobila enheter till stora verkstäder, vi kan göra allt.

Vi är välkända för kvaliteten på produkter och tjänster vi tillhandahåller och vi fortsätter att investera i att utveckla våra produkter så att de blir så bra som möjligt.

Vi erbjuder kompressiva konsultationer med våra experter så att du vet att du blir omhändertagen i de bästa händerna. Därifrån tillhandahålls detaljerade konstruktioner och kommunikation mellan andra parter etableras så att varje projekt flyter sömlöst för att säkerställa en högkvalitativ finish inom en given tidsram.

Kontakta oss nu för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Person working on a boat piece in a spray booth

Vi är bara mer än ett lackbox företag.

Vi håller miljö, hållbarhet och framtiden i framkant av alla våra beslut.

Vi försöker minimera den påverkan våra produkter har på miljön och visar våra kunder hur vi utmärker oss i en bransch med många andra konkurrenter.

Under de senaste åren har vi investerat mycket i att utveckla våra produkter för att vara miljövänliga. Från att minska driftskostnaderna till att hålla luften ren, våra kunder märker stor skillnad.

Allt eftersom tiden går får vi ofta höra från tidigare kunder som informerar oss om att deras sprutboxar fortfarande arbetar 40 år på! Våra produkters livslängd hjälper till att tillhandahålla en hållbar lösning för verkstäder och vi fortsätter att förbättras i takt med att karossreparationsindustrin ser en uppåtgående trend i arbeten.

Våra kärnvärden

Miljön

Att hålla miljön ren är vår främsta policy.

Vi på Pivab är motiverade att följa i våra europeiska regeringars fotspår efter undertecknandet av Parisavtalet 2015. Även om vi har varit fokuserade på att tillhandahålla en ren miljö och ta bort eventuella giftiga kemikalier sedan grundandet av Pivab, har vi lyckats vår främsta prioritet är att fokusera på förbättringar inom detta område. Vi letar alltid efter de bästa sätten att ta bort färgångorna från luften och fånga upp dem i våra flerstegsfilter. Från och med idag använder vi europeiska filter som har testats noggrant för att säkerställa att de uppfyller kraven för att avlägsna ångorna från luften.

Dessutom är våra konstruktioner gjorda så att de mest effektiva sprutboxarna tillhandahålls våra kunder. Vi kommer att analysera varje anläggning för att tillhandahålla den bästa lösningen för den anläggningen. Det finns många sätt vi kan minska driftskostnaderna och det kan hjälpa med upp till 66 % beroende på den slutliga designen.

We are dedicated to protecting our environment! From our designs to our installations, we are always looking for ways to improve. Our key focus is to keep the air around us clean and to ensure that whoever is using our products are in a safe environment!

Environment

Energy

Keeping the energy consumption low is beneficial to our customers as well as our planet! We are also devoleoping our products to have the latest energy-efficient products ont he market.

Our LCA provides a detailed report of the sustainability of our products. We are committed to selling our products with the highest quality finish knowing that when it is time to change, our materials are recyclable.

LCA

We have proven that our products last a long time! We currently have spray booths functioning at least 40 years after installation.

Longevity

Save The Children 1_edited.jpg
Greenpeace.jpg
Doctors Without Borders.jpg
Save the Children.png

Pivab are proud supporters of Save the Children who are an organisation dedicated to creating a better future for children in need. Join Pivab in showing your support for such a great cause!

Greenpeace.png

Pivab cares about the environment. We also care about everything that lives inside of it! We do our part in taking care of the place we call home.

Doctors Without Borders.png

Pivab keeps Doctors Without Borders close to their hearts in supporting all of the work they do for others in need.

Symbol för en bok

BLI INSPIRERAD AV ANDRA

Varje projekt är unikt på sitt sätt! Pivab jobbar stenhårt för att förstå vad kunderna efterfrågar och följer med att slutföra projektet till en hög standard.

Läs våra tidigare kunder vittnesmål för att se hur Pivab förser dem med en anläggning i världsklass

Symbol för en sprutbox

UPPTÄCK MER

Pivab har ett stort utbud av olika projekt för att möta dina behov. Oavsett om det är en mobil produkt för de små jobben eller en stor anläggning för fullstora fordon, kan Pivab skräddarsy vilken anläggning som helst för att möta kundernas krav.

Utforska vår unika Pivab Dent-serie för att till fullo förstå kvaliteten som Pivab kan producera.

1-4 symbol

BLI INFORMERAD!

Pivab har ett mycket erfaret team som har arbetat tillsammans med välkända företag för att tillhandahålla lösningar av alla slag.

Det är viktigt att ta reda på rätt information innan du fortsätter med något projekt.

Kontakta Pivab nu för att se hur vi kan hjälpa dig!

Rekommendationer

Det fanns en tvekan bland vår grupp eftersom priset var högt, men när vi besökte webbplatsen förstod vi verkligen varför Pivab var det rätta beslutet ... produktens robusta karaktär och höga kvalitet tog bort oss från priset.       VCDR Malaysia

VCDR Malaysia

Pivabs anläggning har en högre hållbarhetsnivå jämfört med Volvos skadereparationscenter. Det är den standard vi strävar efter.

Globalt ledande Retail Sustainability på Volvo Cars

Scandinavian Auto överträffade förväntningarna för att betala av anläggningen på 18 månader. Den ursprungliga beräkningen för att anläggningen skulle betalas av var 5 år. Detta kunde inte ha gjorts bättre.      

Volvo APEC affärsutvecklare

"Med innovation som vår drivkraft sätter vi ständigt nya industristandarder

Över 4000 sprutboxar

Miljöpris 2015

Installerad över hela världen

Patenterade mönster

bottom of page