Vi hjälper dig att bli bättre.

Lackeringen är en viktig del och stor påverkare av en det totala flödet i en verkstad. Om man utnyttjar rätt delar på rätt sätt kan hela verksamheten få en rejäl skjuts framåt.

För att kunna hålla jämna steg eller bli bättre än sina konkurrenter måste det finnas en vilja att vara med, utvecklas och ständigt vässa verksamheten. 

Verksamhetsutveckling är ett brett område som handlar om att bland annat hitta rätt affärsupplägg, rätt arbetssätt och rätt processer. För att göra utvecklingsarbetet lite enklare brukar vi dela upp frågorna mellan arbetsprocess och system. I det löpande arbetet går dessa ihop men under förbättringsprocessen skiljer vi dem för att lättare kunna kommunicera och skapa förståelse kring förändringarna.

Oavsett hur man ser på verksamhetsutveckling handlar den alltid om att skapa bättre lönsamhet. Står ditt företag inför stora förändringar? Behöver ni hjälp att hitta effektivare arbetssätt och arbetsflöde? 

Hos oss hittar du specialister inom verksamhetsutveckling för både mindre och stora verkstadsföretag.

Vi kan optimera din verkstad.

Lackanläggningen är en viktig del av den totala verkstaden. Mycket viktigare än de flesta tror. Det är faktiskt först när lackeringen är i topptrim man märker skillnaden och hur betydande den verkligen är.

När vi utvecklar verkstäder handlar det såklart inte bara om lackeringen utan också om allt runt omkring. Vi tittar på flöden, arbetsplatser, arbetsmiljö.

Resultatet blir en lista på åtgärder som vi tycker behöver göras. Målet är en effektiv verkstad där allt flyter som det ska, där personalen trivs och där möjligheter till många och bra jobb finns.


Konsultation

Hos oss finns mycket spetskompetens som vi gärna delar med oss av. Verksamhetsutveckling, klassningsplaner, 3D-skisser, utbildningar i dammfri lackering är några exempel.

Workshop Design Group

Vi pratar inte om en lösning. Vi pratar om din lösning. Och den gäller imorgon också.

Utbildning

Föreläsningar, kurser och utbildningar inom bland annat speciallackering, lackering av plast och dammfri lackering.