Svenstigs Bil Årets lackverkstad 2016

Efter bara ett år med sin nya lackanläggning från Pivab vinner Svenstigs Bil priset ”Årets lackverkstad” som delas ut av MRF.

Pivab levererade en unik lösning för optimerade arbetsflöden och ventilation för Svenstigs bil i Värnamo och den togs i bruk efter sommaren 2015.  Därför blir vi såklart stolta när Svenstigs vinner MRF:s prestigefyllda pris ”Årets lackverkstad” redan efter sitt första fullständiga år i drift med den nya lösningen från Pivab.

MRF (Motorbranschens Riksförbund) är organisationen för den seriösa delen av bilbranschen, såväl inom handel som service och verkstad. MRF ställer höga krav på dem som är medlemmar, detta gäller inte minst affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.
Så här löd juryns motivering: ”Företaget har byggt en komplett ny skadeanläggning med lackering. Här har man lyckats skapa en modern miljö mellan plåt och lack och där man kan möta morgondagens krav.” 

Vi på Pivab tycker att det här är extra roligt, eftersom just optimering av arbetsflöden tillsammans med energieffektivitet är själva grunden för långsiktig lönsamhet.

Läs hela berättelsen här